Vegard Soltveit ny ungdomsforkynner

Og flere andre stillinger er også endret i ImF-UNG.

Vegard Soltveit (bildet) er ansatt i en 20 % stilling som ungdomsforkynner i ImF-UNG. Han begynner i jobben 1. september og hovedoppgavene vil være forkynnelse på ungdomsleirer, men også andre typer ungdomshelger kan være aktuelt.

– Vi kjenner Vegard som en god ungdomsforkynner så jeg er veldig godt fornøyd med dette. Han kjenner sammenhengen vår godt, blant annet gjennom leirarbeid, og har også reist en del som forkynner allerede, sier daglig leder Kenneth Foss.

T2-elev
Soltveit er 22 år og kommer fra Radøy i Nordhordland. Han har tidligere hatt siviltjeneste i skolelaget, vært elev ved T2-linjen på Bildøy Bibelskole med praksis i Nordhordland Indremisjon og studerer i dag historie i Bergen.

Også nettkonsulent Kjetil Fyllingen får endringer i sine oppgaver. Fra høsten 2011 blir han også å finne ved Bildøy Bibelskolen der han skal undervise på Film & TV-linjen i en 20 prosent stilling i samarbeid med Damaris Norge. Fyllingen blir utleide fra ImF-UNG. Den ledige stillingsprosenten hos ImF-UNG skal brukes til en ny barneforkynner i 20 prosent.

Mer ledertrening
I tillegg ønsker de å utvide stillingen som ledertreningskonsulent fra 20 til 50 prosent.

– Vi ser at ledertrening er noe av det viktigste vi kan bidra med til lagene. Derfor ønsker vi å styrke dette arbeidet, sier Kenneth Foss.

 

Se ImF-UNGs presentasjon av Vegard Soltveit

0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.